Me këpucë pa lidhëse, por që kushtojnë rreth 1000 euro Presidenti Hashim Thaçi është nisur për në konferencën e Gobal Security në Bratisllavë, ku bashkë me homologun Aleksandër Vuçiqin do të jenë në një panel diskutimi.

Presidenti Hashim Thaçi para se të nisej në Bratisllavë të Sllovakisë, ka mbajtur konferencë për media në Aeroportin e Prishtinës.

Aty në sy kanë rënë atletet e Thaçit, të cilat dukeshin shumë më ndryshe se çfarë mbathë zakonisht Presidenti.

Ato janë të markës “Zegna” dhe me një kërkim që ka bërë Gazeta Express, shihet se ato kushtojnë 735 funta britanike,  ose 827.39 euro.

Ai nuk njihej për eksperimente në veshje, ndërsa kohëve të fundit duket se ai po inspirohet nga miku i tij, kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.

Herën e kaluar kur ai ka udhëtuar nga Aeroporti i Prishtinës për në Samitin e Berlinit, vëmendje kishte marrë dizajni i bluzës që kishte veshur. /Express/

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>