Ky është një crossover, shumë më atraktiv se të tjerët

Në kohët e fundit, asnjë prej makinave crossover që janë lansuar, nuk ishin aq atraktive, duke bërë që të kërkohet më shumë.

Duket se këtë kërkesë e ka dëgjuar Audi dhe ka nisur punën në modelin A6 Allroad, që është i fuqishëm, me nivel të lart luksi dhe teknologji moderne.

“Po e shihni Audi A6 Allroad, këtu fillon aventura” është thënë në raportin, ku konfirmohej lansimi i këtij modeli për të gjitha terrenet, në një të ardhme të afërt.

Data se kur do të prezantohet, apo çmimet që do t’i ketë ky model i vitit 2020, nuk janë bërë të ditura ndërsa në ueb-faqen e Audi, është lënë mundësia e para porosisë.

Sipas të gjitha gjasave, Audi A6 Allroad do ta ketë motorin 3.0 litra që prodhon 335 kuaj fuqi, të përdorur nga A6 sedan.

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>