Inspekcioni komunal në Komunën e Bujanocit ka bërë një njoftim publik për kafiteritë, restoranet, klubet e natës etj, duke i njoftuar kufizimet që i ka shpallur shtabi për situata të jashtëzakonshme.

Ky është njoftimi:

Në bazë të vendimit të Qeverisë nr.100/20 tëdt.16.07.2020, dhe Vendimit për shpalljen e gjendjes sëjashtzakonshme në territorin e komunës së Bujanocit, Konkluzionit të shtabit për situata të jashtzakonshme nr.82-278/20 të dt.17.07.2020 njoftohen të gjitha subjektet qëofrojnë shërbime të gastronomisë (Restorantet, kafiteritë, klubet e natës dhe të ngjashme), ju ndalohet funksionimi nëpjesët e mbyllura të objektit nga ora 21:00 dhe në pjesën e hapurtë objektit (kopshte) nga ora 23:00 deri në ora 06:00 ditën tjetër.

Njoftimi nga Inspekcioni

 


Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>