Bujanoci është tronditur sot nga një ngjarje e rëndë. Si pasoj e një grindje ka mbetur i vdekur një i ri 34 vjeçar dhe është plagosur prindi i tij.

Sipas dëshmitarëve, sot rreth orës 11 të ditës, ps grindjes, A.Gj ka shtirë me armë ndaj N.F dhe prindit të tij I.F. duke vrarë në vend N.F (34 vjeç) si dhe ka plagosur rënd prindin e tij I.F. Po sipas dëshmitarëve, vrasësi më pas është larguar nga vendi i ngjarjes.

Sipas dëshmitarëve, të njejtit kishin pasur kacafitje edhe ditën e djeshme duke e paraqitur rastin edhe në polici.

E gjithë ngjarja ka ndodhur në mes të ditës në prani edhe të kalimtarëve të rastit./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>