Serbia thërret ‘Kosova është Serbi’, pritet denimi nga UEFA

Serbia thërret ‘Kosova është Serbi’, pritet denimi nga UEFA

Nëse tifozët çekë nuk tregohen të kujdesshëm  ndaj Kosovës, UEFA i heq pikë Çekisë

Nëse tifozët çekë nuk tregohen të kujdesshëm ndaj Kosovës, UEFA i heq pikë Çekisë

Mesazhi i Muriqit para ndeshjes mes Çekisë dhe Kosovës

Mesazhi i Muriqit para ndeshjes mes Çekisë dhe Kosovës

Prokuroria e Kosovës nis hetimet lidhur me shitjen e biletave online

Prokuroria e Kosovës nis hetimet lidhur me shitjen e biletave online

Bllokohet faqja për blerjen e biletave të ndeshjes Kosovë– Angli

Bllokohet faqja për blerjen e biletave të ndeshjes Kosovë– Angli

Ndeshja Kosovë-Angli, 95 përqind e anglezëve rezervojnë hotelet në kryeqytet

Ndeshja Kosovë-Angli, 95 përqind e anglezëve rezervojnë hotelet në kryeqytet

Gazeta zvicerane i kushton artikull të veçantë Kombëtares së Kosovës

Gazeta zvicerane i kushton artikull të veçantë Kombëtares së Kosovës

Në këtë ditë dalin në shitje biletat për ndeshjen Kosovë – Angli

Në këtë ditë dalin në shitje biletat për ndeshjen Kosovë – Angli

Çekia publikon listën e futbollistëve që do të luajnë me Kosovën

Çekia publikon listën e futbollistëve që do të luajnë me Kosovën

Pamje horror: Gomes thyen këmbën, tmerrohen lojtarët në fushë

Pamje horror: Gomes thyen këmbën, tmerrohen lojtarët në fushë