Vojvoda në formacionin e javës në Euro 2020, përkrah Ramosit dhe Varane

Vojvoda në formacionin e javës në Euro 2020, përkrah Ramosit dhe Varane

Me këngë e valle, Milot Rashica dhe Meda e kallin pas fitores së Kosovës

Me këngë e valle, Milot Rashica dhe Meda e kallin pas fitores së Kosovës

Mediet serbe: Në Beograd dinin të provokonin a

Mediet serbe: Në Beograd dinin të provokonin a

Këto janë gjërat që nuk lejohen në stadium

Këto janë gjërat që nuk lejohen në stadium

Haradinaj bën xhudo me Majlinda Kelmendin, stërvitet nga Driton Kuka

Haradinaj bën xhudo me Majlinda Kelmendin, stërvitet nga Driton Kuka

Rrëfehet Alioski: Si më përzunë nga restoranti se po flisja shqip

Rrëfehet Alioski: Si më përzunë nga restoranti se po flisja shqip

Shqipëria kërkon fitoren ndaj Moldavisë për të mbajtur gjallë ‘ëndrrën europiane’

Shqipëria kërkon fitoren ndaj Moldavisë për të mbajtur gjallë ‘ëndrrën europiane’

Trajneri i Bullgarisë: Duhet ta pranojmë, nuk i kemi lojtarët si të Kosovës

Trajneri i Bullgarisë: Duhet ta pranojmë, nuk i kemi lojtarët si të Kosovës

Werderi reagon për shkëlqimin e Rashicës me Kosovën

Werderi reagon për shkëlqimin e Rashicës me Kosovën

Statistikat e Rashicës nga ndeshja kundër Bullgarisë dëshmojnë se ai ishte nivel tjetër nga të tjerët

Statistikat e Rashicës nga ndeshja kundër Bullgarisë dëshmojnë se ai ishte nivel tjetër nga të tjerët