Qeveria e Serbisë ka publikuar dje edhe masat e reja të cilat kanë hy në fuqi që nga dita e sotme.

Njëra nga masat është për personat e kthyer nga shtetet tjera të cilët nuk i përmbahet masës së vetizolimit, përveç denimit do të dërgohet edhe në karantinë, raporton SPektri.

Qeveria ka përcaktuar tre objekte të reja për karantin të cilat janë të vendosura në qytetet Vërshac, pozharevc dhe në Pirot.

Ndërsa nëse ndonjëri nga ata që ju ka përcaktuar masa e vetizolimit rrezikon jetën ose shëndetin e dikujt tjetër do të denohet me burg, ka thënë kryeministrja Ana Bërnabiq.

Këto masa do të jenë më të rrepta sidomos ndaj atyre që janë kthyer nga ndonjë shtet i huaj dhe nuk ju kanë përmbajt rregullave./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>