Gjatë ditës në Serbi janë regjistruar edhe 34 persona të prekur me coronavirus.

Me këtë të fundit gjithsejt janë 222 persona të prekur në Serbi.

Gjatë ditës janë testuar 61 persona prej të cilëve 34 kanë dal pozitiv dhe 27 negativ.

Gjatë 24 oëve të fundit në Serbi janë regjistruar 51 raste të reja të Covid 19./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>