Në Qendrën Klinike në Nish, mbrëmë ka vdekur një grua e moshës 74 vjeçare nga Nesalca e Bujanocit, e cila në testin e para disa ditëve kishte dal negativ, por në testit e dytë ishte pozitiv, ka konfirmuar drejtoresha e shtëpisë së shendetit në Bujanoc.

Bëhet fjal për një të moshuar e cila ishte në gjendje të rënd shëndetsore ndërsa pasi dyshohej se mund të ishte prekur edhe nga coronavirusi ishte trensportuar në Nish të mërkurën në mbrëmje.

“Ajo ishte testuar menjëherë me të arritur në Nish dhe rezultati kishte dal negativ. Por më pas me siguri është testuar përsëri. Për këtë dje kishmi marrur një konfirmim se në BUjanoc kemi një të prekur” ka thënë drejtoresha.

Ajo ka potencuar se bëhet fjal për pacientin e cila kishte sëmundje kronike nga obstruksioni i mushkërive./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>