Deputeti i LDK-së, Haxhi Avdyli e ka kritikuar presidentin Thaçi për vendimin e shtyerjes së datës të konstituimit të Kuvendit.

Avdyli ka thënë se nuk është hera e parë që gabon Thaçi, dhe se për këtë ai duhet të ikë.

“Presidenti e paska shtyrë konstituimin e Kuvendit nga data 24 ne 26 dhjetor, për shkak se me 24 dhjetor eshte festa e Krishtlindjes e ,ai nuk paska ditë. Kjo për mua mbetet një lloj i fyerjes i qytetarëve të Kosovës, jo vetëm të atyre të besimit katolik.

Këtij burrit Brojës i duhet një këshilltarë për ti treguar datat e emrat e festave fetare sepse nuk është hera parë që ky gabon.

E këshilla kryesore për të do ishte ik prej aty se moti të ka dalë koha e boja, se sje për atë vend” shkruan Avdyli në reagim. /veriu.info

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>