Tashmë të gjitha klubet nga ligat evropiane kanë prezantuar fanellat e reja për sezonin 2020/2021.

Për dallim nga vitet tjera në fanellat e dyta dhe të treta këtë herë ishin me më shumë ngjyra dhe dizajnë unik, pra pak më ndryshe nga ajo që jemi mësuar të shikojmë.

Klubet vazhdojnë t’i qëndrojnë besnik ngjyrave dhe dizajnit bazë të fanellat e para, ku disa prej fanellave ishin ‘rikthim’ nga vitet e mëhershme.

AS ka zgjedhur top 10 fanellat më të mira, të cilat i keni të llastuara më poshtë:

AS Roma: (Nike: fanella kur luajnë vendas)

Atletico Madrid: (Nike: fanellat kur luajnë vendas)

Olympique Marseille: (Puma: Fanellat kur luajnë mysafir)

Sampdoria (Macron: fanellat kur luajnë vendas)

Manchester City: (Puma: fanellat kur luajnë mysafir)

Borussia Monchengladbach: (Puma: fanellat kur luajnë mysafir)

Chelsea: (Nike: fanellat kur luajnë vendas)

Benfica: (Adidas: fanellat kur luajnë mysafir)

Liverpool: (Nike: fanellat kur luajnë mysafir)

Manchester City: (Puma: fanellat e treta)

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>