Autoambulanca e siguruar me anë të donacionit të Qeverisë së Republikës së Kosovës, nga sot do të jetë në shërbim të qytetarëve të Komunës së Bujanocit, ka njoftuar kryetari i Komunës së Bujanocit Shaip Kamberi.

Ai përmes një njoftimi në facebook ka faleminderuar të gjithë ata që qëndruan pranë qytetarëve të Komunës së Bujanocit dhe që ndihmuan përballjen me pandeminë e sidomos Albin Kurti./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>