Pjestarë të sektorit të veçant për luftimin e korrupsionit, kanë paraburgosur sot ish kryetarin e Prijepoles Dragolub Zindoviq si 8 persona tjerë të dyshuar për korrupsion.

Të paraburgosurit, përveq tjerash ngarkohen se kanë kryer vepra korruptive në fushën e sportit dhe dhënjen e çertifikatave “Halla”, shkruan Novosti.

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq në konferencën e mbajtur sot njoftoi se dy ish kryetarë të Komunave Prijepole dhe Arile, nga radhët e SNS-it në mëngjesë janë arrestuar.

” Strukturat mafioze nuk do të ishin këto si janë, në qoft se nuk do të kishin mbështetjen e fort nga ndonjë organ shtetëror. Koha është që kjo të rregullohet, tani do të shikoni se me çfar shpejtësie do të i zbulojm të gjitha këto grupe mafioze dhe punët mafioze të tyre dhe të shohim se sa rezultatet të tilla do të i kemi. Të na kthejn në kohën e klanit të Zemunët, u mashtruan rëndë, ka thë Vuçiq./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>