Pjestarë të ministrisë së punëve të brendshme në BUjanoc kanë arrestuar dy persona burgosur dy të rinjë S.Gj. (1979 dhe N.Gj. (1974) nga Bujanoci pasi dyshohet se kanë kryer veprën penale “mosrespektimi i rregullave shëndetësore gjatë një epidemie “.

Të dhyshuarit ngarkohen pasi kanë thyer rregullën e mos rrespektimit të masës së vetizolimit në kushtet e shtëpisë.

Të dyshuarit, bashk më kallëzimin penal do të dërgohen në prokurorin e gjykatës themelore të Vranjës, ka njoftuar administrata policore në Vranjë./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>