Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti do të jetë kryeministri i parë i Kosovës që do ta vizitoj Luginën.

Burime ekskluzive të Televizionit Spektri kanë konfirmuar se Kryeministri i Kosovës do ta vizitojë Bujanocin më 28 Tetor.

Për vizitën në Bujanoc tashmë është dërguar edhe kërkesa zyrtare në organet shtetërore të Serbisë raporton Spektri.

Nga burimet e saj Spektri ka kuptuar se kërkesa është bërë vetëm për vizitë në qytetin e Bujanocit.

Ajo që ka kuptuar Spektri është se për këtë vizitë akoma nuk janë të informuar as politikanët lokal.

Cila do të jetë agjenda e Hotit dhe delegacioni që do ta përcjell gjatë vizitës së tij në Bujanoc pritet të dihet ditëve në vazhdim./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>