Fundi Humanitar për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ka dorëzuar sot edhe dy shtëpi të reja, në kuadër të projektit “100 shtëpi për Luginën e Preshevës”.

Fatlumët e sotëm ishin familja Demiri nga Bujanoci dhe familja Ajvazi nga fshati Rahovicë në Komunën e Bujanocit.

Në ndërtimin e shtëpisë së familjes Ajvazi kontribut të veçant kanë dhënë Fondi Humanitar “Rahovica”.

Për shtëpinë në Bujanoc kontribut të veçant kanë dhënë Komuna e Bujanocit dhe kompania “Bici”, ndërsa si donator kryesorë ka qenë Shkëlzen Shkodra nga Kosova.

Për më tepër ndiqni videon:

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>