Kamer Zymberi nga Gjilani i cili jeton dhe vepron në Zvicerr, ka fituar të drejtën që të kandidojë për këshillin e përgjithshëm të kuvendit komunal të Martigny nga partia PLR.

Dita e fundit e votimit do të jetë deri me 15 Nëntor 2020 dhe mbështetja e juaj është shumë domethenëse për rrugëtimin e tij politik në shtetin Zvicrran!

Duke ditur që mërgata jonë ka ndikim të fuqishëm në çdo aspekt, ju ftoj që të gjithë ju që keni familjarë apo të afërm që jetojnë në Martigny të Zvicrrës, ta mbështesni me votë.

Lista Nr. 1 – PLR
Nr. 1.13 – Kamer Zymberi

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>