Imunologu Sërgjan Jankoviq ka deklaruar në mëngjesë se grupi medicinës në shtabin e krizave i ka propozuar qeverisë se përveç duqaneve ushqimore, barnatoreve dhe pompave të benzinës, të gjitha objektet tjera të mbyllen.

Gjatë programit të mëngjesit në RTS, Jankoviq ka deklaruar se rritja e masave janë të detyrueshme, para së gjithash kur është në pyetje për objektet të cilat nuk janë nevojë jetësore.

” Kemi besim se të gjitha masat e propozuara do të aprovohen”, ka thënë anëtari i shtabit të krizave dhe ka shtuar se duhet që sa meë shpejt të hynë në fuqi këto masa, pasi janë në pyetje orët e jo ditët.-

Sipas tij, masat duhet duhet të aplikohen pa rezervë në mënyrë që situata mos të jetë më e vështirë./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>