Futbolli në kohën e Covid-it është diçka tjetër. Limitimi për sa i takon kontakteve fizike para ndeshjeve dhe, mbi të gjithë, stadiumet bosh janë një minus shumë i madh për lojtarët që shkojnë në fushë.

Por pandemia ka prekur të gjithë sektorët dhe edhe futbolli ka qenë i detyruar të përshtatet.

Shpesh gjatë një goli ka ndodhur të shihet golashënuesi të puthë topin, një festim i përhapur, por që është i ndaluar në futbollin e “infetkuar” nga Coronavirus.

Shumë federata, në fakt, e ndalojnë puthjen e sferës, por Sergio Lopez, lojtar i Aucas, ka shkelur rregullin.

Futbollisti i kategorisë kryesore të futbollit në Ekuador nuk ka arritur ta frenojë instinktin për ta puthur topin pas shënimit të golit dhe tani e pret një gjobë e kripur: plot 1200 dollarë.

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>