Drejtori i të së ashtuquajturës Zyra për Kosovën, Marko Gjuriq, është paraparë të jetë ambasadori i ri i Serbisë në Washington.

Sipas B92-shit pritet që shumë shpejt të përfundojnë të gjitha çështjet procedurale dhe që Gjuriqi të zyrtarizohet si ambasador në Amerikë, transmeton Indeksonline.

Ambasada e Serbisë në Washington mbeti pa përfaqësues pasi mbaroi mandati i ambasadorit të mëparshëm të Serbisë.

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>