Kryeshefi i departamentit për Investime dhe zhvillim Rahim Salihi ka thënë se Komuna e Bujanocit është e gatshme dhe mirëmbajtjen e të gjitha rrugëve të komunës së Bujanocit gjatë sezonit dimëror.

Ai theksoi se përgatitjet për sezonën dimërore kanë përfunduar në muajin tetor, dhe janë të gatshëm për cdo vështirësi që mund të paraqitet gjatë reshjeve të borës.

 “Ne si komunë i kemi përfunduar të gjitha procedurat e nevojshme për të qenë të gatshëm të reagojmë në momente që krijohen vështirësitë e qarkullimit të lirshëm të qytetarëve të Komunës së Buajnocit”, u shpreh Salihi. /Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>