Komuna e Bujanocit edhe këtë vit ka shpallur konkursin për bursa studentore.

Bursat vlejnë për ata që ndjekin studimet themelore dhe master.

Kryeshefi i Departamentit të Arsimit Driton Rexhepi, fton studentët që ti përgjigjen aplikimit deri më 31 janar të këtij viti.

Ndër të tjera, ai tha se shuma e bursave varet nga nota mesatare e studentëve. /Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>