Epidemiologu Predrag Kon ka paralajmëruar sot se për shkak të numrit të të prekurëveme coronavirus gjithnjë në rritje dhe numrit të atyreve që po kërkojn shërim në spitale, sistemi i shëndetësisë para kollapsit.

Në emisionin e mëngjesit në RTS, Kon ka vlerësuar se edhe përkundër numrit në rritje, vendosja e orës policore nuk është e nevojshme.

“Nuk na duhet ora policore. Mund ta shihni se i gjithë Beogradi është i zbrazët” ka thënë anëtari i shtabit të krizave dhe ka shtuar se me masat e që kanë hy në fuqi mbrëmë, më të cilat nënkupton mbylljen në ora 21 të gjitha objektet hotelierike, shitoret dhe qendrat tregtare, do të kemi rezultat.

“Të flasim se çka do të duhej edhe më tepër, vështirë të kemi diçka më tepër. Grumbullimi është lejuar vetëm deri në 5 persona, që nunkupton ndalim apsolut i grumbullimit të njerëzve” – ka përfunuar Kon./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>