Kosova është vetëm mbi Republikën Dominikane dhe Filipinet në PISA 2018.

Rezultatet që janë duke u publikuar e nxjerrin Kosovën me një rezultat të ngjashëm me atë të vitit të kaluar dhe në disa fusha ka edhe regres, njofton Klan Kosova.

Kosova ka 353 pikë në performancën e leximit, 366 në matematikë dhe 365 në shkenca.

Për të publikuar rezultatet zyrtare ministri në detyrë i Arsimit, Shyqiri Bytyqi, do të mbajë konferencë në ora 11:00.

Ndërkaq, në krye të kësaj liste prin Kina, ndërsa Singaporin e lë në vendin e dytë. /Klan kosova

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>