Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, bashkë me Armend Zemajn, ministrin e Shëndetësisë, sot pritet të bëjnë të ditura masat e reja që kanë ndërmarrë për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Këtë e bëri të ditur Zemaj dje në një intervistë për Klan Kosova, duke paralajmëruar mbyllje për qendrat tregtare dhe në ato vende ku po grumbullohen njerëzit, të cilat edhe i bëri përgjegjëse për rritjen e infeksionit.

Në Kosovë aktive me koronavirus janë 8.253 raste, numri i përgjithshëm i të prekurve në vend nga 13 marsi është 25.388 raste, të shëruar janë 16.362 raste dhe të vdekur janë 773 persona.

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>