Pagesat rrugore në Nish dhe Dolevac në Koridorin 10 nga sonte nuk do të jenë në funskion, ka njoftuar ndërmarrje për mbikqyrjen e rrugëve “Putevi Serbia”.

Ky ndryshim është pjesë e planit të funskionimit të Koridorit, ku nga Presheva deri ne Beograd nuk do të ketë të vendosura pagesa rrugore, ndërsa rruga do të paguhet në çdo dalje nga Koridori.

Siç është e rregulluar me përmes ligjeve për mbikqyrjen e hapsirave publike, pagesa do të llogaritet në bazë të kilometrave të kaluara që për çdo kilometër do të llogaritet 4.07 dinarë.

Veturat të cilat kalojn nga Presheva deri në Beograd do të paguajn 1.460 dinarë, ndërsa veturat që hyn në koridor nga Bujanoci deri në Beograd do të paguajn 1.390 dinarë./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>