Loredana ka qenë nën hetim për një vit sepse reperja akuzohet të ketë zhvatur disa mijëra frang.

Bëhet fjalë për 700,000 frang kjo është shuma që reperja Loredana Zefi dhe një anëtar i familjes thuhet se kanë zhvatur nga një çift Valais.

24-vjeçarja thuhet se ka pretenduar të jetë “Anna Landmann”, një vajzë e e avokatit të Cyrihut, Valentin Landmann, shkruan BlueWin, transmeton lajmi.net.

Çështja u bë publike vitin e kaluar, pasi shtëpia e Loredanës ishte bastisur nga autoritet dhe llogaria saj bankare ishte bllokuar. Në një konferencë shtypi të improvizuar në Prishtinë në maj 2019, ajo paraqiti pikëpamjen e saj për gjërat: Unë jam i pastër. Paratë më janë dhënë vullnetarisht, nuk ka kërcënim, as ka qenë mashtrim.

Hetimi është ende duke u zvarritur, të enjten reperja është marrë në pyetje përsëri nga policia e Lucerne, siç raportohet nga disa media. Sipas “Blick”, nuk do të duhej të ishte seanca e parë në lidhje me akuzat.

“20 Minuten” pretendon të ketë mësuat se Loredana nuk është përgjigjur me “asnjë informacion” në shumicën e intervistave, duke iu referuar palës së dyshuar të dëmtuar që ishte e pranishme në pyetje. Raporti hetimor, “Blick” dhe “20 Minuten”, të cilët së bashku raportojnë një shumë të krimit prej 350,000 CHF, tani do t’i përcillen zyrës së prokurorit publik, i cili do të vendosë nëse do të ngrejë akuza.

Nëse akuzat për Loredanën vërtetohen, ajo, përveç tjerash, mund të dëbohet nga Zvicra. Sidoqoftë, prezumimi i pafajësisë vlen ende për të. /Lajmi.net/

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>