Mbledhja e shtabit të krizave në të cilën do të shqyrtohen masat e reja është caktuar të mbahet sot në ora 11:00. Masat e reja me gjasë do të orientohen më tepër në kafiteritë dhe klubet e natës, ndërsa e sigurt do të jetë bartja e maskës në hapsira të mbyllura, mbajtja e distancën, por edhe grumbullimet në manifestime deri në 5 persona, raporton Spektri.

Janë përfolur masat drastike për sektorin e hotelierisë deri në atë mas sa të mbyllen plotësisht por ka pas reagime të ashpra e sidomos nga kryeqiteti i Beograd. Për momentin si varianti më i pranuar do të jetë zvoglimi i orarit të punës për këtë sektor, duke i mbyllur në ora 20:00 ose 21:00./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>