Nga nesër do të hyj në fuqi orari i ri i punës si masë parandaluese kundër Coronavirusit. Kësisoj, të gjithë lokalet do të mund të punojn vetëm deri në ora 23:00 duke i llogaritur edhe lokalet me verandë, ka thënë anëtarja e shtabit të krizave në luftën kundër Coronavirusit dr Darija Kisiq Tepavçeviq.

Të gjithë objektet hotelierike dhe lokalet në nivel vendi nga nesër do të duhet të punojn deri në 23:00

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>