“Pas pagesës prej 100 euro për të gjithë qytetarët e rritur, mundësisë që të shtyjnë kreditë, pagesat për pesë rrogat minimale, si dhe ndihma në ekonomi, më 21 shtator do të paguhen edhe dy rroga minimale për të gjithë ndërmarrjet e reja të hapura gjatë periudhës 15 mars deri më 20 korrik të këtij viti” ka deklaruar sot ministri i financave Sinisha Malli.

Ministri i fanancave ka theksuar se këtë muaj ose muajin e ardhshëm do të bëhet një rishikim i buxhetit republikan, ku edhe do të shihet se a po dilet nga kriza ngadal.

Malli ka paralajmëruar se do të ndihmohen edhe hotelierët e qyteteve, pasi për këtë sektor janë ndarë 1.4 miliard dinarë.

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>