Shtatë persona të përkatësisë shqiptare janë prangosur sonte në mega-operacionin e Policisë së Kosovës në Karaçevë.

Siç merr vesh Gazeta Sinjali dyshohet se operacioni në Karaçevë u kompromitua.

Duke u thirrur në burime të besushme, Gazeta Sinjali raportoi ekskluzivisht se rreth 500 zyrtarë të Policisë së Kosovës, janë mobilizuar sonte për mega-operacion për t’i dhënë goditje krimit dhe korrupsionit në zonën kufitare të Karaçevës, ku dyshohet se për një periudhë të gjatë kohore është ushtruar trafikim me qenie njerëzore, prostitucion, kontrabandë, organizim i lojërave të fatit dhe keqpërdorim i detyrës zyrtare.

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>