Sot në orët e hershme të mëngjesit ka ndërruar jetë veprimtari, biznesmeni e legjenda e SC Gjilanit, Shukri Sylejmani. Sylejmani ishte një veprimtar shoqëroro-politik duke dhënë kontribut të jashtëzakonshëm në jetën shoqërore, politike, por ishte edhe biznesmen e humanist i madh gjatë jetës së tij.

Shukri Sylejmani ishte dhe do të mbetet legjendë e SC Gjilanit.

Shukri Sylejmani kishte një zemër të madhe, ishte i buzëqeshur dhe i dashur për gjithë komunitetin ku do që paraqitej.

Më humbjen e Shukri Sylejmanit, shoqëria e sporti ka humb një mik të madhë të saj, ndërsa SC Gjilani ka humbur njeriun e saj më të madh që ka pasur.

56 vjeqari Shukri Sylejmani varroset sot në varrezat e qytetit në Gjilan.

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>