Në Komunën e Bujanocit momentalisht janë të prekur 31 qytetarë.

Këtë informacion e ka konfirmuar drejturesha e shtëpisë së shëndetit në Bujanoc dr Lela Stojanovic, gjatë raportimit të saj për gjendjen në shtabin e krizave, duke shtuar se momentalisht rajoni jonë është në një situatë të rëndë epidemiologjike, pasi që Vranja është shëndrruar në vatër të virusit dhe të gjithë spitalet janë të mbushur me pacientë.

Ajo ka paralajmërar se situata është duke u rënduar edhe në Bujanoc./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>