Komuna e Bujanocit ka njoftuar se nesër – e premte do të bëhet nënshkrimi i vendimeve me aplikuesit që kanë aplikuar për subvencione në bujqësi.

Ky është njoftimi i plotë:

Njoftim për bujqit e Komunës së Bujanocit

Ftohen të gjithë aplikuesit që kanë aplikuar për subvencione në bujqësi që nesër, të Premten, të marrin pjesë në nënshkrimin e vendimeve për përfitimin e subvencioneve në bujqësi.

Nënshkrimi i Vendimeve do të bëhet në Sallën e Kuvendit komunal dhe me orarë si në vijim:

Prej orës 10 deri në orën 11 bëhet nënshkrimi i vendimeve me aplikuesit me numër rendor 1 – 50.

Prej orës 11 deri në 12 me aplikuesit me numër rendor prej 50 deri në 100.

Prej orës 12 deri në 13 prej numrit 100 deri në 150. Dhe kështu me radhë deri tek aplikuesi i fundit me numër rendor 295.

Njoftohen aplikuesit që me veti të marin letërnjoftimin.

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>