“Prej nesër në ambiente të hapura dhe të mbyllura do të ndalohen grumbullimet publike të më tepër se pesë personave, ndërsa nga e premtja në Beograd do të filloj ora policore e cil do të zgjasë deri të hënën, ndërsa më pas do të shohim” – ka thënë presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq në konferencën e mbajtur në Qeverinë e Republikës së Serbisë.

Kujtojm se që nga fillimi i pandemisë sot ka qenë dita më e rëndë në Serbi. Në 24 orët e fundit në Serbi kanë vdekur 13 persona, ndërsa janë prekur edhe 299 të tjerë.

Gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 8.287 persona.

Momentalisht në respiratorë gjinden 110 pacienta./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>