Ngritet çmimi i derivate!

Nga ora 15:00 pasdite deri të premten e ardhshme, në të njëjtën kohë çmimi i euro dizelit me pakicë do të kushtojë 194 dinarë, ndërsa benzina EvropPremium BMB do të shitet 174 dinarë për liter.

Javën e kaluar, çmimi i EuroDizelit ishte 191 dinarë për një litër, dhe për një litër Europremium BMB 95 maksimumi 171 Dinare.

Pas periudhës gati dy mujore e cila u shënua me ulje të çmimit të derivateve në botë, çmimet e derivateve mund të kthehen përsëri në të vjetrën. Për këtë dëshmon edhe hulumtimi i ri, por edhe lëvizjet ekonomike globale në ekonomitë më të forta të botës.