Ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Ruairi O’Connell, është takuar me Dua Lipën, njofton Klan Kosova.

O’Connell ka thënë se Lipa nuk duhet të harrojë kurrë se prej nga vjen. Ai madje e quajti këngëtaren shqiptare si krenaria e Britanisë dhe e Kosovës.

Dua Lipa ka qëndruar në ambientet e ambasadës të Britanisë në Kosovës ku është takuar me shumë artistë kosovarë dhe njerëz të inovacionit e sportit.

“Ju kurrë nuk harroni se nga jeni. Krenaria e Britanisë dhe e Kosovës Dua Lipa, kaloi një pasdite në rezidencën e ambasadës britanike, ku u takua me artistë dhe krijues, vullnetarë dhe aktivistë duke sjellë ndryshime në Kosovë përmes muzikës, artit, kulturës, inovacionit dhe sportit. Fondacioni Dua Lipa Sunny Hill Festival Sunny Hill Festival”, thuhet në postimin e Ambasadës së Britanisë në Kosovë. /Klan kosova

https://www.facebook.com/sunnyhillfoundation/?fref=mentions

With Dua Lipa this afternoon, celebrating the best young Kosovan talent in the arts, sport and fashion.#MusicisGREAT #CultureisGREAT #UKinKosovo

Publicerat av British Embassy, Pristina Söndag 4 augusti 2019


Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>