As pas gati dy orësh diskutim ndërmjet drejtuesve të Lëvizjes Vetëvendosje dhe atyre të Lidhjes Demokratike të Kosovës nuk është arritur marrëveshja për krijimin e qeverisë.“Gazeta Blic” nga burime brenda takimit ka marrë vesh se nuk ka pasur pajtueshmëri për koalicion.
“Nuk ka asgjë konkrete rreth marrëveshjes për krijimin e qeverisë. Ende nuk ka pajtueshmëri për ndarje të përgjegjësive ndërmjet dy subjekteve politike”, pohojnë burimet brenda takimit.

Edhe ky takim është zhvilluar në Kuvendin e Kosovës. /Gazeta Blic/

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>