Ka përfunduar takimi i parë në mes të përfaqësuesëve të Partisë Demokratike dhe Partisë për Veprim Demokratik në Bujanoc.

Partia Demokratike, si parti fituese e zgjedhjeve në Bujanoc i kishte dërguar ftesa partive politike shqiptare për të nisur bisedimet rreth formimit të kualicionit qeverisës në Komunën e Bujanocit.

Ndërsa sot në mëngjes janë takuar dy partit më të mëdha shqiptare në Bujanoc për të diskutuar rreth kualicionit të mundshëm qeverisës.

Pas takimit kryetari i Partisë Demokratike deklaroi se takimi ishte më tepër informues por që në parim ishin dakorduar se kryetari i Komunës duhet të i takoj Partisë Demokratike dhe se për të hënën pret përgjie nga PVD.

Ndërsa përfaqësuesit e PVD-së gjatë ditës pritet të dalin me deklarat publike. /Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>