Amazon France ofroi përkohësisht PlayStation 5 për para-porosi. Çmimi dhe data e lëshimit janë zbuluar.

Javën e kaluar, Sony prezantoi për herë të parë detaje mbi pamjen e PlayStation 5 dhe një numër lojërash për konzolën e ardhshme.

Një pikëpyetje e madhe që mbeti e hapur ishte çmimi i saktë dhe data e lëshimit të konzolës, e cila do të vijë në dy variante.

Tani kishte informacione të reja nga kompania e porositjes me postë elektronike Amazon, transmeton Telegrafi.

PlayStation 5 në Amazon France kushton 499 euro – do të dorëzohet në 20 nëntor.

Këto të dhëna ishin në dispozicion nga dega a Amazon në Francë.

View image on Twitter

Është përfolur shumë herë për çmimet e PS5 më parë dhe ato kryesisht silleshin nga 500 dhe 550 dollarë. /Telegrafi/

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>