Shkon në tre numri i basketbollistëve të NBA të prekur nga Coronavirusi. Dhe në fat, të gjithë kanë lidhje me njëri-tjetrin. I fundit i i testuar pozitiv ëshët Christian Wood, gjiganti anësor i Detroit Pistons, që gjithsesi nuk ka shfaqur simptoma të sëmundjes.

Takimi i i tij i fundit i luajtur në NBA është përballë Utah Jazz, skuadra e parë që rezultoi e infektuar. Fillimisht u zbulua me Coronavirus Rudy Gobert, më pas analizat nxorën vartës të virusit famëkeq edhe Donovan Mitchell.

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>