Në Serbi janë 125 pacientë të hospitalizuar për shkak të coronavirusit, ka thënë sot epidemiologu Predrag Kon.

Në konferencën e rregullt me gazetarët ai ka deklaruar se nga të hospitalizuarit 11 janë në qendrën klinike Vojvodina, 17 në QK Nish, 9 në QK Karagujevc, 22 në QK Serbia, 55 në klinikën Dragisha Mishoviq dhe 9 në klinikën e pulmonologjisë.

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>