Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq gjatë një emisoni në TV Prva ka thënë se nëse situata nuk bëhet më mirë dhe nëse qytetarët nuk i rrespektrojn masat, atëherë do të vendosim masat e 24 orë policore.

“Kam qenë fajtor për të të gjitha. Nuk jam i interesuar më të dëgjoj se çka thoni ju, por vetëm çka mendojn mjekët. Ata do të i ndëgjoj. Nëse nevojitet duhet ta zgjasim orën policore në 24 orë. Askush nuk do të mundet të shkoj në shitore” ka thënë Vuçiq duke shtuar se ky vendim pritet të merret brenda 3-4 ditëve./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>