Pas 16 ditëve mësimore, nga 850 mijë nxënës në shkollat fillore dhe të mesme, me Covid 19 janë prekur 20 të rritur dhe 52 nxënës. Ky është rezultat i mirë, ka deklaruar ministri i arsimit Mlladen Sharçeviq.

Në shkollat fillore, sipas Sharçeviq janë të prekur 27 nxënës.

Ai ka theksuar se në shkollat e mesme janë të prekur 25 nxënës, me vërejtjen se në mesin e të prekurëve ka edhe mësimdhënës dhe një drejtor shkolle.

Ministri nuk ka përmendur ndonjë rast pozitiv të regjistruar në shkollat e rrethit të Pçinjës./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>