Shkolla e mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc ka bërë një apel të rëndësishëm për prindërit dhe maturantët që do të festojnë sonte maturën.

Ky është njoftimi nga shkolla:

LajmerimLajmerohen maturantet se mbremja e matures fillon nga ora 18, ashtu siq jeni te informuar me pare, tek…

Publicerat av Shkolla e mesme Sezai Surroi – Bujanoc Tisdag 30 juni 2020
Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>