Një 58-vjeçare me origjinë kosovare është gjetur e vdekur në shtratin e saj mëngjesin e sotëm.

Ajo banonte në Adoma, në rrethin Neudorf. Burri i saj e ka njoftuar policinë duke sqaruar se e ka gjetur gruan e vdekur pasi kishte ardhur nga puna.

Sipas një burimi të afërt me hetimin: “Trupi ishte goditur shumë herë me thikë dhe kishte shumë gjak, por është autopsia do të përcaktojë nëse vdekja është për shkak të goditjes me thikë.

Policia gjyqësore është përgjegjëse për hetimin, e cila do të përcaktojë shkaqet e vdekjes së kësaj gruaje, e lindur në vitin 1961.

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>