Mjekët në Serbi ende janë skeptik se a duhet të mbyllen tre qytetet Beogradi, Nishi dhe Valeva të cilët janë burimi më i madh i Coronavirusit.

Por këshilltarja për media e presidentit Aleksandar Vuçiq ka deklaruar se këto masa duhet të vendosen brenda 24 orëve.

Ajo ka thënë se nëse masat nuk vendosen sot, atëherë do të vendosen nesër.

Ajo ka shtuar se presidenti i Vuçiq në dy mbledhjet e shtabit të krizave ku ka marr pjesë edhe Ana Bërnabiç, i ka pyetur mjekët se a duhet të mbyllim këto qytete.

” Ata kanë thënë se nuk duhet njëherë, por do të shohim 24 orët e ardhshme”, ka thënë këshilltarja duke mos përmendur detalet se a do të mbyllen plotësisht, pasi sipas saj situata po ndryshon çdo orë./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>