Gjatë ditës së mërkurë do të vazhdojë shpërndarja e librave për nxënësit shqiptarë të dhuruara nga Republika e Shqipërisë.

Gjatë ditës së djeshme Kryetari i Këshillit Nacional së bashku me anëtarët e komisionit për arsim kanë shpërndarë librat falas në shkollat e Komunës së Preshevës.

Kujtojm se Republika e Shqipërisë ka dërguar rreth 20 mijë libra për nxënësit shqiptarë në Luginë të Preshevës.

Ky akt është vlerësuar historik duke pasur parasysh se për herë të parë nxënësit e Luginës së Preshevës janë në barazuar me nxënësit në Kosovë dhe Shqipëri, por edhe për shkak të vështirësive financiare në të cilën po kalojn familjet shqiptare në Luginë./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>