Vendimi se a do të vazhdohet pushimi dimërorë për nxënësit për shkak të gripit do të merret sot, ka deklaruar ministri i arsimit Mlladen Sharçeviq, raporton Spektri.

“Sot rreth orës 12 ose 13 do të kemi një konferencë së bashku me Ministrinë e Shëndëtsisë për vendiminin rreth vazhdimit të pushimit dimërorë. Nëse situata është e njejt sikur ditën e djeshme, atëherë do të sjellim vendimin për të vazhduar pushimin në gjithë territorin e Serbisë dhe në territorin e Kosovës për fëmijët që punojn me programin nacional tonin”, ka thënë Sharçeviq.

Përndryshe, pushimi dimërorë e ka parandaluar shpërndarjen e virusit në shumë rrethe të Serbijës./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>