Pas 16 ditëve mësimore, nga 850 mijë nxënës në shkollat fillore dhe të mesme, me Covid 19 janë prekur 20 të rritur dhe 52 nxënës. Ky është rezultat i mirë, ka deklaruar ministri i arsimit Mlladen Sharçeviq.

Në shkollat fillore, sipas Sharçeviq janë të prekur 27 nxënës.

Ai ka theksuar se në shkollat e mesme janë të prekur 25 nxënës, me vërejtjen se në mesin e të prekurëve ka edhe mësimdhënës dhe një drejtor shkolle.

Ministri nuk ka përmendur ndonjë rast pozitiv të regjistruar në shkollat e rrethit të Pçinjës./Spektri